Eladó Családi ház, Dunakeszi

#152500269

Eladó Családi ház

64.9 millió Ft

Dunakeszi Városközpont
Alapterület:
280 m2
Szobák száma:
7 + 1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
980 m2
Felújításra szoruló
Cirkó
Panorámás
Délnyugat
2

Eladó Dunakeszi központi részén, egy 240 nm-es három lakásból álló felújítandó családi ház, beépített tetőtérrel és egy 60 nm–es két lakásból álló kisház, 140 nm-es pince, szuterén, 40 nm-es garázzsal, két fedett autóbeállóval 980 nm-es telken.

Az ingatlan Dunakeszi központi részén a Víztoronytól nem messze található, az utcafront 25 méter széles és 37 méter hosszú. Jelenleg 5 lakás található az ingatlanban. A tetőtérben még egy lakás kialakítható, illetve a szuterén-pincében még további kettő lakás kialakítása adott. Tehát az ingatlan jelenlegi területe 8 lakás kialakítására alkalmas, viszont a telek 30 % beépíthető, így a jelenlegi 200 nm alapterület még bővíthető 100 nm-rel!

Az 1982-ben épült 140 nm-es alapterületű, kétszintes ház teljesen alá van pincézve, az 52 cm-es falakból álló vasbeton pince, alkalmas még egy vagy két önálló lakás kialakítására. Itt található a kazánház egy vegyestüzelésű kazán, a két gázcirkó és az egyik villanybojler is.

A 140 nm-es ház alsó szintjén két külön bejáratú lakás található:

63 nm-es lakás: a bejárattól jobbra található a konyha, melyből nyílik egy kamra, balra a hálószoba.  A konyha mellett a fürdőszoba Wc-vel, szemben a nappali. A szobák laminált padlóval, egyéb helyiségek járólappal burkoltak. A nyílászárók dupla fa nyílászárók. Fűtés gázkonvektorral, radiátorokkal.

75 nm-es lakás: a bejárattól balra található egymás mellett a két nagyméretű szoba, szemben a fürdőszoba, jobbra az étkező, melyből nyílik a konyha és a kamra. A szobák parkettával, egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Fűtés kandallóval és gázkonvektorral, radiátorokkal. A tető Békéscsabai mázas tetőcserép, beton födémmel, ötvenes betonkefnikkell.

A közlekedőből jutunk a 100 nm-es tetőtérben, ahol jelenleg egy fürdőszoba és egy szoba található, de akár még egy lakás kialakítható, az erkélyről csodálatos panoráma nyílik a Pilisi hegyekre. Fűtés gázkonvektorokkal. A tetőtér külön bejárata megoldható kívülről is. Jelenleg a 75 nm-es lakásból lehetséges.

A ház északi oldala és a hideg oldalak hőszigetelése megtörtént 3 cm-es hungarocell szigeteléssel!

A ház mögötti 54 nm-es különálló kisházban két garzonlakást találhatunk.

24 nm-es kislakás balra található, egy szoba, konyha és fürdőszoba, a 30 nm-es lakás jobbra található itt két szoba, fürdőszoba és konyha kapott helyet, a fűtés gázkonvektorokkal történik. Mindkét lakás almérőkkel ellátva.

A kisház előtt egy 20 nm-es fedett, nyári konyhaként is használható terasz helyezkedik el, külön kerti angol WC-vel. A fedett, szerelőaknával ellátott garázs két autó parkolását biztosítja, mellette található még egy autó részére kialakított fedett autóbeálló. A kertben további két autó parkolására alkalmas fedett autóbeálló is készült.

Az ingatlan adottságai és elhelyezkedése miatt kiváló befektetési lehetőség több lakásos társasház kialakítására vagy több akár 3 generáció részére is alkalmas lehet.

 

További információkért hívjon bizalommal, akár hétvégén vagy az esti órákban is!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Üzlethelyiség
Birtok
Sorház
Panellakás
Ikerház